Leidschendam,
20
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Green Key-certificaten nu al op 67 parken van Landal GreenParks

Landal wil in 2030 klimaatneutraal zijn

Tijdens de landelijke uitreiking van de Green Key certificaten 2017 op Slot Loevestein in Gorinchem, heeft Stientje van Veldhoven (D66) aan 49 Nederlandse parken van Landal GreenParks hun certificaat uitgereikt. In totaal komt het aantal parken van Landal met een Green Key-certificaat hiermee op 67.Landal Orveltermarke behaalde in de strijd om de ‘Green Team Award 2017’ de tweede plaats. De award is bedoeld voor de Green Teams die op enthousiaste en creatieve wijze bijdragen aan de duurzame doelstellingen.

De 67 parken van Landal GreenParks die zijn gecertificeerd met een Green Key liggen in Nederland (49), Duitsland (9), Oostenrijk(6) en België (1), Zwitserland (1) en Tsjechië (1).

Green Key is hét internationale merk voor kwaliteit en duurzaam ondernemen in de sector van accommodaties en gastvrijheid. Ieder jaar ontvangen de ondernemers die aan de criteria voldoen het Green Key-certificaat uit handen van de Stichting KMVK.

Verantwoordelijkheid

Landal GreenParks is op allerlei fronten bezig om in 2020 een 30% lagere CO2 voetafdruk te hebben en wil in 2030 klimaatneutraal opereren. Zo worden op Landal Mont Royal duurzame en energieneutrale woningen gebouwd, zijn alle parken en kantoren in Nederland en Duitsland overgeschakeld op groene stroom uit windenergie en waterenergie en is het onlangs geopende Landal De Reeuwijkse Plassen het meest energiezuinige vakantiepark van Nederland.

Ontdek wat groen kan doen

Meer informatie over wat Landal doet op het gebied van Duurzaamheid is te vinden op www.landal.nl/betrokkenondernemen. Hier is ook Duurzaamheidsverslag te bekijken.