Hoenderloo,
03
mei
2016
|
12:18
Europe/Amsterdam

Gasten van Landal kunnen voortaan de boom in!

Eerste boomwoning op Landal Miggelenberg

Op drie meter hoogte slapen tussen de bomen in een unieke vierpersoons boomwoning. Dat is vanaf deze zomer mogelijk op Landal Miggelenberg, waar vanaf 1 juli aanstaande gasten de boom in kunnen.

Op Landal Miggelenberg staat een volledig houten vierpersoonswoning met de uitstraling van een echte boomhut. Samen met Van Wijnen Recreatiebouw, een partner waarmee we al langer samenwerken, is deze innovatieve boomwoning ontwikkeld. De woning staat op ca. 3 meter hoogte van de grond en is toegankelijk via een houten trap, die uitkomt op een groot terras. Kinderen kunnen via een glijbaan weer naar beneden. Vanbinnen is de boomwoning volledig ingericht, compleet met keuken, badkamer, woon- en slaapkamers. De boomwoning is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen, met het Avonturenhof, een avontuurlijke speeltuin waar kinderen kunnen spelen en ontdekken binnen handbereik.

“Als kind droomden we over een eigen boomhut, of we hadden er een. Dat gevoel komt weer helemaal terug bij een verblijf in onze nieuwe boomwoning. We gaan hier veel ouders en kinderen een heel groot plezier mee doen”, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks. “De boomwoning past perfect in ons streven naar meer bijzondere verblijfsaccommodaties, zoals bijvoorbeeld strandhuisjes, safaritenten, chalets en waterwoningen. Dit is echt helemaal Landal.”

Het reserveren van de boomwoning is inmiddels mogelijk op www.landal.nl voor aankomsten vanaf 1 juli 2016.