Leidschendam,
26
september
2017
|
10:15
Europe/Amsterdam

Energieneutrale recreatiewoningen op Landal Mont Royal nu boekbaar

Eerste gasten worden begin december ontvangen

Op Landal Mont Royal, één van de tien Duitse vakantieparken van Landal GreenParks, maken 76 recreatiewoningen plaats voor 74 nieuwe energieneutrale recreatiewoningen met een hoog niveau van comfort. Gasten kunnen nu de nieuwe vakantiewoningen reserveren met aankomsten in december van dit jaar.

Landal Mont Royal kent een unieke ligging; hoog tussen wijngaarden en nabij prachtige steden zoals Trier, Bernkastel-Kues en Cochem met een rijk verleden. Het Moezelgebied is ideaal voor wijnliefhebbers en fijnproevers, ook fietsers en wandelaars kunnen hier prachtige tochten maken en de vele bezienswaardigheden in de regio ontdekken.

Duurzame vakantiewoningen

De nieuwe bungalows zijn er in 4-, 6-, 8, 10- en 12-persoonstypen in de uitvoeringen Comfort en Luxe. De meeste terrassen liggen op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht over het Moezel dal. Bij de bouw worden de meest actuele inzichten op het gebied van duurzaamheid toegepast, zowel in materiaalkeuze, isolatienormen en verwarmingstechniek. Zo zijn de woningen voorzien van een groene knop, zonnepanelen en luchtwarmtepompen die zorgen voor de verwarming van de woning en warm tapwater. Een energiezuinige Green Design houtkachel verwarmt tevens de CV-installatie. De woningen hebben geen gasaansluiting. De bouw van deze woningen draagt bij aan de doelstellingen van Landal GreenParks om het vakantieplezier te vergroten en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen.

Meer informatie is te vinden op: www.landal.nl