Leidschendam,
07
september
2016
|
13:28
Europe/Amsterdam

Eerste gasten Landal De Waufsberg

In het Zuid-Limburgse Noorbeek zijn op 2 september de eerste gasten verwelkomd op het nieuwste park van Landal GreenParks, Landal De Waufsberg. In het fraaie heuvellandschap op de grens van Nederland en België is een ruim opgezet park gerealiseerd met luxe recreatiewoningen rondom een gezellig dorpsplein met diverse voorzieningen.

Het ontwerp van het vakantiepark is geïnspireerd door de authentieke Limburgse bebouwing. Zo is het hoofdgebouw afgeleid van de karakteristieke Limburgse carré-boerderij. De vrijstaande vakantiewoningen zijn beschikbaar in 4-, 6-, 8- en 12 persoonstypen en in de uitvoeringen Comfort, Luxe of Extra Luxe. De verschillende geveltjes geven een dorpse uitstraling. Duurzaamheid heeft bij het ontwerp en realisatie van het park een grote rol gespeeld, zowel in materiaalkeuze en hergebruik, als in isolatienormen.

“De fantastische ligging, de mooie omgeving en de vele activiteiten die vanuit het park kunnen worden ondernomen, spreken veel van onze gasten aan, zowel uit Nederland als uit de buurlanden. Bovendien komen we met dit park tegemoet aan de vraag naar luxere en ruimere recreatiewoningen,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Het park ligt prachtig op een glooiende helling met veel groen in en rond het park. Gasten kunnen hier van het echte bourgondische Limburg genieten. Toeristisch aantrekkelijke plaatsen zoals Slenaken, Noorbeek en ook Maastricht, Aken en Luik liggen nabij en de vele activiteitenmogelijkheden in de regio maken het park tot een aantrekkelijke uitvalsbasis.

Kijk voor meer informatie op www.landal.nl/dewaufsberg