Den Haag,
26
juni
2020
|
12:03
Europe/Amsterdam

Deense landsgrenzen weer geopend

Geniet van rust en ruimte op zes fraaie Landal-parken in Denemarken

Goed nieuws voor Nederlanders die Denemarken willen ontdekken. Vanaf zaterdag 27 juni zijn de Deense landsgrenzen weer geopend voor vakantiegangers uit Europese landen, waaronder Nederland en België. Wel moet men in het bezit zijn van een reservering voor minimaal zes nachten. Een mooie kans één van de zes Deense vakantieparken van Landal GreenParks te gaan ontdekken. Mooie duurzame faciliteiten en veel ruimte maken Denemarken een goede keus om een vakantie door te brengen.

Vijf van de Landal parken liggen op Jutland: Landal Grønhøj Strand, Ebeltoft, Rønbjerg, Seawest, en Søhøjlandet, op prachtige locaties aan de kust, in de bossen, of in een landelijke omgeving. Jutland staat bekend om de witte zandstranden, vissersdorpen en authentieke badplaatsen.

Landal Middelfart is het zesde en laatste park dat begin 2020 is toegevoegd, Landal Middelfart ligt op Funen in een prachtig natuurgebied aan de oever van de Kleine Belt.

Alle parken van Landal GreenParks in Denemarken bieden een ruime keuze aan binnen- en buitenactiviteiten, waaronder subtropische waterparadijzen, wellnessfaciliteiten, kanoën, klimmen, tennis, voetbal, bowling en uiteraard badminton, wat in Denemarken de nationale sport is. Bovendien liggen de parken niet ver van populaire attracties als LEGOLAND®, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark en Ree Park.

Meer informatie is te vinden op www.landal.nl/denemarken.

Het laatste nieuws over de coronamaatregelen in Denemarken is te vinden op de site van Visit Denmark