Den Haag, The Netherlands,
14
november
2022
|
09:28
Europe/Amsterdam

CyclingClassNL geeft wielerclinic op Landal Het Vennenbos

Zaterdag 26 november tussen 10.00 en 11.30 uur

Ben jij fan van wielrennen en wil jij de sport verder ontdekken? Doe dan mee aan de fietsclinic bij Landal Het Vennenbos op zaterdag 26 november tussen 10.00 – 11.30 uur. De clinic wordt verzorgd door trainers en selectieleden van CyclingClassNL. Er is plek voor maximaal 25 personen en je neemt deel op je eigen racefiets. Jouw fietservaring maakt niet uit!

Landal GreenParks is partner van CyclingClassNL, een talentontwikkelingsprogramma voor wieler-junioren in Nederland. Tijdens diverse trainingskampen verblijven zij op diverse vakantieparken van Landal GreenParks en tijdens dit weekend heb jij de kans om samen met hen te trainen op Landal Het Vennenbos in Hapert. CyclingClassNL is een initiatief van sportkoepel NOC*NSF, wielerbond KNWU en wielerploeg Team Jumbo-Visma om talent op te sporen en op te leiden tot prof.  

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar vennenbos@landal.com met als onderwerp ‘wielerclinic CyclingClassNL’. Graag ontvangen wij de volgende informatie van je:  Naam, leeftijd, e-mailadres, reserveringsnummer (indien je op het park verblijft) en een korte beschrijving (in 1 à 2 zinnen) van je wielerervaring, bijv. hoeveel uur je gemiddeld fietst per week / welke snelheid fiets je als je zelfstandig een uur fietst.

Martin Truijens, hoofd talentcoach van CyclingClassNL, is blij met de steun van Landal GreenParks: “Hun vakantieparken liggen veelal in mooie omgevingen, waar de gasten al gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn om er sportief op uit te trekken met onder meer de fiets. Dat sportieve imago wordt ongetwijfeld vergroot door de aanwezigheid van onze talenten in hun resorts. Voor ons is het superbelangrijk dat met Landal weer een partner participeert in ons project. Samen willen we de wielersport vooruithelpen.”

General manager Jeffrey Stultjens van Landal Het Vennenbos is blij het initiatief van CyclingClassNL te kunnen ondersteunen. “Fietsen is een van de populairste activiteiten waarvoor gasten naar Landal komen. Veel kinderen beleven hun eerste fietservaring tijdens een verblijf op onze parken. Gasten kunnen hun eigen fietsen meenemen en genieten van de vele prachtige toertochten die zijn uitgezet in de natuur rondom onze parken. Maar voor jong en oud hebben we ook fietsen, e-bikes, mountainbikes, bakfietsen te huur.”

https://www.landal.nl/thema/fietsen

Deel deze release