Den Haag,
13
december
2019
|
11:33
Europe/Amsterdam

Camping Landal Rabbit Hill ontvangt predicaat Top camping van ANWB

Landal Rabbit Hill heeft het predicaat ‘Top camping’ ontvangen van de ANWB. De camping behaalde de maximale score van vijf sterren bij de ANWB-campinginspectie. Landal GreenParks beschikt over zeven campings bij parken in Nederland en Duitsland.

Camping Landal Rabbit Hill in Nieuw Milligen (Veluwe) is dit jaar voor het eerst onderscheiden met 5 sterren “Hier zijn we bijzonder trots op, we hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt en geïnvesteerd om onze camping op dit niveau te krijgen. Dit is een mooie erkenning voor onze inspanningen,” aldus Martin Bes, General Manager van Landal Rabbit Hill.

Er werden op Landal Rabbit Hill o.a. vier Wanders mobile homes, negen O’Hara mobile homes en 8 privé sanitairunits geplaatst en talloze verbeteringen en vernieuwingen aan de bestaande sanitaire voorzieningen aangebracht. Bovendien werden extra speeltoestellen geplaatst in de nabijheid van de Safaritenten op het park en werden een jeu-de-boulesbaan en een wildobservatieplaats aangelegd. Op het gebied van infrastructuur werd de gehele camping voorzien van een natuurlijke halfverharding op de paden en wegen.

Landal GreenParks biedt campings op de volgende parken in Nederland: Landal Esonstad, Sluftervallei, Coldenhove en Rabbit Hill. In Duitsland op Landal Wirfttal, Warsberg en Sonnenberg. De campings op Rabbit Hill en Wirfttal zijn het gehele jaar geopend. Meer informatie is te vinden op www.landalcamping.nl

Martin Bes: “Voor alle kampeergasten geldt dat zij gebruik kunnen maken van dezelfde faciliteiten en voorzieningen als de parkgasten. Dat maakt onze camping populair, onze gasten komen graag terug.”