Leidschendam,
28
maart
2019
|
14:05
Europe/Amsterdam

4 bloggers naar de Schotse Hooglanden

@allimam, @moedersnu, @hip@hot en @voormijnkleintje naar Landal Piperdam

Pauline van www.voormijnklein is samen met Allinmam, Moedernu en Hip@Hot naar Edinburgh gevlogen. Lees het hele verhaal op www.voormijnkleintje.nl

"Een Landal park in Schotland? Ik stond ook even verbaasd te kijken toen ik het nieuws hoorde. Maar mijn verbazing veranderde al vrij snel in verheuging. Want Engeland en Schotland staan al zo lang op mijn lijstje om naartoe te reizen. De mogelijkheid om Landal Piperdam zelf te ervaren sla ik dan ook niet af. Weliswaar zonder gezin, want de kinderen moeten gewoon naar school. Toch zullen mijn ervaringen er niet minder om zijn. Het heeft mijn enthousiasme om mijn gezin mee te sleuren naar Schotland zelfs nog meer aangewakkerd. En dan gaan we uiteraard ook weer naar Landal Piperdam. Waarom? Dat zal ik je vertellen in deze review over Landal Piperdam in Schotland."