Leidschendam,
22
maart
2016
|
16:35
Europe/Amsterdam

Nieuw Landal Les Etoiles biedt gasten natuur, avontuur en cultuur in de Ardennen

Landal breidt opnieuw uit in België

Landal Les Etoiles is een bestaand park, waarvan Landal per 1 april a.s. de verhuur overneemt. Het park bestaat uit 175 vrijstaande houten chalets voor 4-, 6- en 8-persoons gebruik. Tot de faciliteiten op het park behoren onder meer een receptie, parkshop, loungebar en restaurant, binnen/buitenzwembad en sauna, diverse speelfaciliteiten en fietsverhuur.

“Dit vierde Landal-park in België is een mooie toevoeging voor gasten die van natuur, avontuur en cultuur houden. Mooi dat we binnen enkele maanden tijd onze Belgische gasten twee nieuwe thuisbestemmingen kunnen bieden. Ook vanuit Nederland en Duitsland is er veel belangstelling,” aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Door de bijzondere ligging op een heuvel leent dit park zich uitstekend als uitvalsbasis voor outdooractiviteiten als mountainbiken, rotsklimmen, abseilen, speleologie, tokkelen, kajakken of vlotvaren. Vanaf het park starten veel wandel- en fietsroutes en ook de omgeving heeft veel te bieden. De oude stadjes en dorpjes en de diverse kastelen en ruïnes in de omgeving maken dit gebied een interessante vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers. Plaatsen zoals Dinant, Beauraing, Namen, Durbuy en Bouillon met het gelijknamige kasteel en het nabijgelegen Walibi Belgium zijn aanraders. In de omgeving bevinden zich ook de bekende Grotten van Han.